Welkom bij DK Cablenetworks

DK Cablenetworks is in 2006 opgericht. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van bedrijfsnetwerken. Aannemers huren ons in voor projecten in met name de regio Den Haag, Delft, Leiden, Zoetermeer. Daarnaast werken wij ook direct voor organisaties die hun netwerk bekabeld willen hebben. DK Cablenetworks staat onder leiding van Dilshad Karamat, die meer dan 15 jaar ervaring heeft in het aanleggen van bedrijfsnetwerken.

Up-to-date
Alle medewerkers van DK Cablenetworks scholen zich continu bij. Wij zorgen ervoor dat wij de kennis in huis hebben om de snelste en meest betrouwbare bedrijfsnetwerken te kunnen installeren. Als klant kunt u erop rekenen dat u de beste technologieën ter beschikking krijgt.

Expansie
Door snel, veel en goed werk te leveren groeit het klantenbestand van DK Cablenetworks de laatste jaren gestaag. Ook de grotere aannemers weten ons steeds vaker te vinden, omdat wij bewezen hebben projecten altijd tot een goed einde te brengen, volgens afspraak en zonder concessies te doen aan de kwaliteit.