Glasvezel kent voor DK Cablenetworks geen geheimen. Om de beste glasvezelverbindingen te kunnen leggen, hebben wij ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het monteren, lassen en blazen van glasvezel.

Glasvezel is de toekomst

Glasvezel is de verbindingsmethode van de toekomst, want dit materiaal maakt het mogelijk om supersnel en storingsvrij gegevens over te dragen. DK Cablenetworks zet glasvezelverbindingen in voor de realisatie van datacommunicatiekoppelingen tussen gebouwen en patchkasten.

Meerdere toepassingen

Aanvankelijk werd glasvezel vooral gebruikt als backbone in een netwerk, maar tegenwoordig is glasvezel voor veel meer toepassingen in trek. Zo gebruiken wij glasvezelkabels ook voor diverse IP-technieken, bijvoorbeeld camera-, brandalarm-, toegangscontrole- en klimaatsystemen, industriële automatisering en telecommunicatie (VOIP).

Getest & gecertificeerd

De door ons aangelegde glasvezelverbindingen worden uitgebreid getest. Als bewijs hiervan ontvangt u een digitaal meetrapport. Wij kunnen ook de certificering van bijna alle voorkomende netwerken regelen.